школа 30

Екоакція “Геть поліетилен! Дайош екосумки!”

     Першокласник Денис Хулап вирішив взяти участь у екоакції “Геть поліетилен! Дайош екосумки!”, що проходить на освітньому порталі “Всеосвіта”.

     Наш учень підтримує ідеї свідомого і бережливого ставлення до природи, здоровий спосіб життя, поважає традиції та звичаї українського народу. Його любов до школи, родини, нашої країни України безмежна! Він любить природу та цінує її надбання, мріє про те, щоб люди зменшили використання поліетилену та використовували екосумки та екоторби. Давайте підтримаємо всі разом хлопчика та його історію про екосумку!

     Для цього потрібно зареєструватись спочатку на сайті “Всеосвіта” https://vseosvita.ua/, зайти на вкладку “конкурси”, а потім підтвердити свій голос надіславши код з номера вашого телефону. Лише за цієї умови Ваш голос буде зарахований.

     Голосувати можуть батьки, вчителі, ваші близькі та рідні люди, знайомі!

     Просимо підтримати нашого першокласника Дениса всі разом нашою шкільною родиною і проголосувати за його історію та “екосумку”!

     Його анкета https://vseosvita.ua/olympiad/s18d/material-2345.html

     Памятаймо! Наша школа підтримує всі заходи для збереження та свідомого ставлення до природи, дбає про чистоту довкілля та підримує всі екологічні ініціативи!

Comments are closed.