Організація харчування Новий санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти Постанови Кабінету Міністрів України щодо організації харчування в закладах освіти Постанова КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» Рішення виконкому Запорізької міської ради щодо організації харчування дітей в закладах загальної середньої освіти Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 03.12.2021 №458 “Про затвердження переліків категорій дітей, що забезпечуються безоплатним харчуванням у комунальних закладах освіти, та встановлення показників вартості харчування дітей у комунальних закладах освіти м. Запоріжжя у 2022 році”Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 21.12.2021 №497 “Про затвердження Положення про організацію харчування здобувачів освіти комунальних закладів загаальної середньої освіти м. Запоріжжя”Наказ департаменту освіти і науки Запорізької міської ради від 30.12.2021 №430р “Про організацію харчування здобувачів освіти у комунальних закладах загальної середньої освіти м.Запоріжжя у 2022 році” Меню для харчування учнів: Примірне чотиритижневе меню для харчування учнів 1-4 класів, які користуються пільгами на 2022 рік (зимовий сезон)Примірне чотиритижневе меню для харчування учнів 1-4 класів, які користуються пільгами на 2022 рік (зимовий сезон)Примірне чотиритижневе меню для харчування учнів 5-9 класів, які користуються пільгами на 2022 рік (зимовий сезон)Примірне чотиритижневе меню для харчування учнів 5-9 класів, які користуються пільгами на 2022 рік (зимовий сезон)Примірне чотиритижневе меню для харчування учнів 10-12 класів, які користуються пільгами на 2022 рік (зимовий сезон)Примірне чотиритижневе меню для харчування учнів 10-12 класів, які користуються пільгами на 2022 рік (зимовий сезон)Примірне двотижневе меню для харчування учнів 1-4 класів (горячий сніданок) у закладах освіти Дніпровського та Хортицького районів м.Запоріжжя на 2022 рік за кошти батьків на добровільній основі відповідно до збірника рецептур страв Клопатено Є. та “Збірника рецептур страв для харчування учнів “Київ”Техніка” 1987р.Примірне двотижневе меню для харчування учнів 1-4 класів (горячий сніданок) у закладах освіти Дніпровського та Хортицького районів м.Запоріжжя на 2022 рік за кошти батьків на добровільній основі відповідно до збірника рецептур страв Клопатено Є. та “Збірника рецептур страв для харчування учнів “Київ”Техніка” 1987р.Примірне чотиритижневе меню для харчування учнів ГПД (обід) у закладах освіти Дніпровського та Хортицького районів м.Запоріжжя на 2022 рік за кошти батьків на добровільній основі відповідно до збірника рецептур страв Клопатено Є. та “Збірника рецептур страв для харчування учнів “Київ”Техніка” 1987р.Примірне чотиритижневе меню для харчування учнів ГПД (обід) у закладах освіти Дніпровського та Хортицького районів м.Запоріжжя на 2022 рік за кошти батьків на добровільній основі відповідно до збірника рецептур страв Клопатено Є. та “Збірника рецептур страв для харчування учнів “Київ”Техніка” 1987р.