школа 30

Всеукраїнська школа онлайн: розклад занять для учнів 5–11 класів

      В понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11-х класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн».  Учні  5-11-х класів зможуть дистанційно вивчати одинадцять предметів. Про це повідомляє прес-служба Міносвіти. Транслюватимуться уроки з: української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології.

     Заняття для усіх класів можна буде переглянути на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки. Також, за кожним класом закріплено телеканал чи медіаресурс, який у будні транслюватиме уроки для тих дітей, які з різних причин не мають можливості переглянути їх в Інтернеті.

    Уроки проходитимуть щодня, з понеділка по п’ятницю, до кінця карантину. Кожного дня вони починатимуться о 10:00.

     На YouTube-каналі МОН в описі під кожним відео вчителі також залишатимуть домашні завдання на закріплення теми, які учні зможуть зробити, щоб краще опанувати матеріал. Завдання даватимуться за найпоширенішими в країні підручниками. В описі під відео також будуть посилання на електронні версії цих підручників.

      Закликаємо батьків стежити за розкладом уроків, заохочувати дітей до перегляду та долучатись до пізнавального контенту всією родиною.

      Розклад занять:

Comments are closed.